Zeilen voor iedereen

Voor wie - Zeilen voor iedereen

De meezeilreizen van Holland Sail zijn geschikt voor iedereen die zin heeft in een vakantie op het water.

Ervaring met (zee)zeilen is niet nodig. Kiest u met ons het ruime sop? We verwelkomen u graag!

Voor wie zijn de meezeilreizen?

Of u nu een doorgewinterde zeiler bent of nog nooit een voet op een zeilboot heeft gezet; bij ons is iedereen welkom. Onze meezeilreizen zijn er voor verschillende groepen:

  • Gezinnen en families (met kinderen): Onze ervaren schipper zorgt er samen met zijn bemanning voor dat zowel ouders als kinderen een geweldige tijd hebben. Creëer samen mooie herinneringen op het water!
  • Alleenstaande ouders (met kinderen): Kom samen genieten van een avontuurlijke vakantie en ontmoet andere ouders met kinderen.
  • Vrienden: Ga samen met een vriendengroep zeilen met Holland Sail. Van actie tot ontspanning; er is voor ieder wat wils.
  • Stellen: Samen zeilen op een traditioneel zeilschip, maar dan wel in het gezelschap van anderen? Bij ons kan dat!
  • Alleengaanden en singles: Maak nieuwe vrienden aan boord tijdens onze zeilreizen.
  • Volwassenen: We noemen deze reizen Adult-only reizen, zeilen met alleen volwassenen aan boord.

Kinderen onder de 18 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene meereizen. We hechten veel waarde aan de veiligheid en het welzijn van alle opvarenden, daarom is begeleiding door een volwassene voor jonge zeilers nodig.

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo
Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee

Wilt u nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met uw kind(-eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek een bed of hut aan boord van één van onze schepen en wordt volledig ontzorgd tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer alles over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord of trek lekker helemaal uw eigen plan en ontspan. Een meezeilreis boekt u al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Veilig online betalen