5 redenen om met uw jeugdgroep of vereniging een zeiltocht te maken!

Bent u op zoek naar een activiteit voor het jaarlijkse kamp van uw vereniging of jongerengroep? Een activiteit waarbij u met de leden van uw scoutinggroep, kerkgroep of jongerengroep eens echt de tijd heeft elkaar beter te leren kennen, lekker samen te zijn en de banden te versterken?

Misschien bent u bezig met de planning voor 2023. Of komt er een groot feest of jubileum aan en wilt u eens echt iets bijzonders doen. Kom dan zeilen! 

Ontdek het IJsselmeer, Markermeer, de Waddeneilanden en de vele prachtige havensteden aan boord van een van de ruim 30 schepen in onze vloot. Hier vindt u vijf redenen om een zeiltocht te boeken bij Holland Sail!

 

1. Zeilen is leuk voor iedereen

Het kan soms lastig zijn om voor een grote groep een activiteit of locatie te vinden die bij de vele uiteenlopende interesses past. Gelukkig zijn de mogelijkheden aan boord van een zeilschip zo veelzijdig dat u zeker weet dat iedereen het naar zijn zin zal hebben. U kunt bijvoorbeeld actief de zeilen hijsen, een frisse duik nemen, kaarten en spelletjes doen in de kuip aan dek of samen koken voor de groep.

Geen ervaring? Geen probleem. Onze deskundige en enthousiaste bemanning zorgt ervoor dat het zeilen soepel verloopt en dat het bovendien enorm gezellig wordt!

2. Zeilen versterkt de saamhorigheid

Als u een uitje organiseert voor uw vereniging of jeugdgroep is het doel natuurlijk vooral het samenzijn. Aan boord van een schip van Holland Sail zijn er veel mogelijkheden om het teamgevoel te versterken en elkaar als groep beter te leren kennen.

U slaapt in gezellige hutten met stapelbedden. Tijdens het gezamenlijke koken en eten is er genoeg tijd om uitgebreid te praten en met nieuwe leden kennis te maken, of oude leden uitgebreider te leren kennen. U vormt samen de scheepscrew en krijgt zo de kans de onderlinge solidariteit te vergroten.

3. Lekker makkelijk: alles op één schip

Aan boord van onze schepen beschikt u over alles: vervoer, verblijf, slaapplekken, sanitair, een volledig ingerichte keuken, noem het maar op. Aan en onder dek is er genoeg ruimte voor allerlei vormen vermaak, zoals groepsspellen of een bonte avond. De traditionele zeilschepen zijn sfeervol, gezellig en authentiek. Bovendien kan het schip aanleggen bij diverse havensteden en Waddeneilanden, of u kunt tijdens het droogvallen voetballen op de bodem van de zee. 

Geen zeilreis is hetzelfde! U heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke tijd - samen op één locatie, en toch heel afwisselend. Zo organiseert u een uniek kamp zonder gedoe.

4. De juiste reis voor uw groep

Bij Holland Sail weten we als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een reis voor een grote groep. We kunnen u dus goed begeleiden bij het kiezen van het juiste schip voor uw groep en deskundig adviseren bij het plannen van de reis. Bovendien kunnen we een hoop voor u regelen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een bus boeken die de groep naar de afvaarthaven rijdt en weer naar huis brengt. We kunnen catering en dranken verzorgen, of boodschappen aan boord leveren.

Het is zoveel makkelijker als u niet alles zelf hoeft te doen. Dat kan natuurlijk ook, maar het hoeft niet! We nemen u alles (of niets) uit handen, net wat u wilt. 

5. Corona? Geen zorgen!

Wellicht aarzelt u om ver vooruit te plannen. De coronamaatregelen blijven veranderen en niemand weet wat de toekomst zal brengen. Wij houden continu de coronamaatregelen in de gaten en houden ons aan de geldende regelgeving. Is het tegen de tijd van vertrek door de wettelijke coronamaatregelen niet mogelijk om op reis te gaan? Dan kunt u de zeiltocht gewoon verplaatsen of afzeggen, zonder annuleringskosten. U kunt dus met een gerust hart boeken.

Een zeil uitje is een onvergetelijke ervaring!

Een verenigingsuitje of kamp met uw jeugdgroep aan boord van een schip van Holland Sail is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Enthousiast geworden? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Leer het leven aan boord van een heus zeilschip kennen

Op schoolkamp op een zeilschip!

Wist je dat je een schoolkamp aan boord van een traditioneel zeilschip kunt beleven? https://www.hollandsail.nl/schoolreis-zeilen/schoolkamp-op-een-zeilboot