Dieetwensen

Dieetwensen - Dieetwensen

De kok zal alles in het werk stellen lekkere en voedzame maaltijden te serveren voor de gasten aan boord.

De kookmogelijkheden aan boord zijn echter beperkt. We rekenen op je begrip dat het niet mogelijk is om met een divers gezelschap aan boord voor verschillende mensen op individuele basis te koken. De kok zal in onderstaande gevallen proberen rekening te houden met je dieetwensen:

 • Houd je je om medische redenen aan een dieet, (ook i.v.m. allergie/intolerantie/overgevoeligheden) om een directe negatieve invloed op je lichaam te voorkomen?
  Neem dan voorafgaand aan je boeking even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Ben je veganist?
  Dan bieden we je vegetarische maaltijden aan. Het is voor ons namelijk helaas niet mogelijk om volledig veganistische maaltijden aan boord te serveren.
 • Hebben je dieetwensen met je religieuze achtergrond te maken?
  Dan bieden we je vegetarische maaltijden aan. Indien dit niet afdoende is, neem dan voorafgaand aan je boeking even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Overige wensen (bijvoorbeeld als je iets echt niet lekker vindt)
  Laat het ons weten, maar we kunnen niet garanderen dat hier rekening mee gehouden kan worden. 

In de boeking kun je je dieetwensen noteren, maar neem ook gerust even contact met ons op.

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2195 ervaringen
 • Actieve zeiltochten
 • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
 • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
 • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo
Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Wil je nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met je kind(eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek je bed of hut aan boord van een van onze schepen en wordt volledig ontzorgt tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer als je wil over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord als je zin hebt,  of trek lekker helemaal je eigen plan en ontspan.  Een meezeilreis boek je al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Veilig online betalen