Eten en drinken tijdens uw meezeilreis

Eten en drinken - Eten en drinken tijdens uw meezeilreis

Tijdens uw zeilreis aan boord van onze zeilschepen wordt de catering verzorgd op basis van volpension (tenzij anders aangegeven). Geen zorgen dus over uw maaltijden en tussendoortjes, want wij regelen het voor u!

 • Ontbijt:
  Verschillende broodsoorten met zoet en hartig beleg (vleeswaren en kaas) en koffie/ thee.
 • Lunch:
  De lunch is gelijk aan het ontbijt, aangevuld met melk en iets extra's zoals soep of een salade. Fruit is aan boord beschikbaar en er wordt regelmatig voor iets lekkers gezorgd.
 • Avondeten:
  's Avonds wordt een warme maaltijd (2-gangen) geserveerd. Uitgezonderd de aankomstavond en de laatste dag.

Dieetwensen:
Als u specifieke dieetwensen heeft, kunt u dit aangeven bij de boeking. De scheepskok zal proberen om hier zoveel als mogelijk rekening mee te houden.

Drinken:
Koffie en thee zijn beschikbaar tijdens de maaltijden en tussendoor. Kraanwater is gedurende de hele dag beschikbaar. Overige dranken (zoals wijn, bier, mineraalwater en diverse frisdranken) zijn aan boord te koop en dienen aan het einde van de zeilreis bij de schipper te worden betaald.

Het is niet toegestaan om zelf dranken of voedsel mee te nemen.

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
 • Actieve zeiltochten
 • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
 • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
 • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo
Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee

Wilt u nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met uw kind(-eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek een bed of hut aan boord van één van onze schepen en wordt volledig ontzorgd tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer alles over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord of trek lekker helemaal uw eigen plan en ontspan. Een meezeilreis boekt u al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Veilig online betalen