Eten & drinken tijdens een meezeilreis

Eten en drinken - Eten & drinken tijdens een meezeilreis

Catering geschiedt op basis van volpension, met uitzondering van de vrijdagavond voor de weekendtochten.

  • Ontbijt 
    Het ontbijt bestaat uit verschillende broodsoorten met vleeswaren, kaas en zoet beleg, koffie en thee.
  • Lunch
    De lunch is gelijk aan het ontbijt, aangevuld met melk en iets extra's zoals soep of salade. Aan boord is fruit aanwezig. Tussendoor wordt regelmatig voor iets lekkers gezorgd.
  • Avondeten
    ’s Avonds wordt een warme maaltijd (2-gangen) geserveerd.

Dieetwensen
Indien je specifieke dieetwensen hebt, kunt je dit aangeven in de boeking. De kok zal proberen zoveel mogelijk rekening hiermee te houden. 

Drinken
Tijdens de maaltijden en tussendoor zijn koffie en thee beschikbaar. Kraanwater is gedurende de hele dag verkrijgbaar. Overige dranken (zoals wijn, bier, mineraalwater en diverse frisdranken) zijn aan boord te koop en dienen aan het einde van de zeilreis bij de schipper betaald te worden. Het is niet toegestaan om zelf iets te drinken mee te nemen.

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Wil je nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met je kind(eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek je bed of hut aan boord van een van onze schepen en wordt volledig ontzorgt tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer als je wil over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord als je zin hebt,  of trek lekker helemaal je eigen plan en ontspan.  Een meezeilreis boek je al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Veilig online betalen