Zeilervaring niet vereist

Bij Holland Sail kunt u gerust een meezeiltocht boeken, zelfs als u nog nooit hebt gezeild.

Zeilervaring is namelijk niet nodig. Onze ervaren schipper en bemanning zijn altijd aan boord om u aanwijzingen te geven zodat iedereen de gelegenheid heeft om mee te helpen met het zeilen. Ook kinderen zijn van harte welkom om mee te helpen!

Ervaren of beginnend zeiler

Of u nu een ervaren zeiler bent of nog nooit hebt gezeild, u kunt altijd mee op onze zeilvakanties. Onze bemanning, die ervaren en gediplomeerd is, staat klaar om u wegwijs te maken aan boord. Het assisteren bij het zeilen en andere taken aan boord vormen leuke onderdelen van een actieve vakantie en worden van iedereen verwacht. Op die manier krijgt iedereen de kans om bij te dragen aan het zeilen.

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2249 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo
Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee

Wilt u nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met uw kind(-eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek een bed of hut aan boord van één van onze schepen en wordt volledig ontzorgd tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer alles over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord of trek lekker helemaal uw eigen plan en ontspan. Een meezeilreis boekt u al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Veilig online betalen