Op Ameland kun je genieten van het echte eiland-gevoel. Je legt aan in de kleine haven van Nes. Een fiets huren en een mooie tocht over het eiland maken is een absolute aanrader. Je kunt ook een rondrit met paard en wagen boeken of een Tuktuk huren om het eiland te ontdekken

Ameland is een levendig eiland. Je kunt verschillende musea en molens bezoeken, de gietijzeren vuurtoren in Hollum uit 1880 beklimmen of één van de vele culturele activiteiten bezoeken zolas bijvoorbeeld het MadNes Festival of Kunstmaand- Ameland .Er zijn veel gezellige cafés en  terrasjes om even samen te genieten van een drankje .

De overige eilanden

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1622 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo