Op Ameland kunt u genieten van het echte eiland-gevoel. U legt aan in de kleine haven van Nes. Op Ameland kunt u met gehuurde fietsen een mooie tocht over het eiland maken. U kunt ook een rondrit met paard en wagen boeken of een Tuktuk huren om u over het eiland te verplaatsen.

Op Ameland kunt u tevens verschillende musea en molens bezoeken, de gietijzeren vuurtoren in Hollum uit 1880 beklimmen of één van de verschillende culturele activiteiten bezoeken. Bij goed weer zijn er tevens voldoende terrasjes om even te genieten van het eilandklimaat, de omgeving en een gezellig drankje met elkaar.

De overige eilanden

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1237 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10