Vlieland is een eiland met schaarse bewoning, prima om een dagje op door te brengen tijdens een zeiltocht langs de eilanden. Het is autoluw en er zijn toch veel verharde wegen waar mensen kunnen fietsen en wandelen. Het dorp Oost-Vlieland is de enige plaats – het oostelijke deel van het eiland is verder veel natuur en recreatie. Het westelijke gedeelte is een natuurgebied dat gebruikt wordt als militair oefenterrein.

Op Vlieland kunt u oesters plukken, de vuurtoren beklimmen, door de duinen struinen en verschillende musea bezoeken.

Er zijn ook outdoor activiteiten voor groepen mogelijk. Zo kan man Blokarten, Kitesurfen, Powerkiten, Beach Volleybal spelen, Boogschieten, Suppen, Mountainbiken of Beach Golf spelen.

Voor minder inspannende activiteiten kan men een eilandproeverij doen, als groep Yoga in de duinen bedrijven, milieujutten tegen aangespoeld zwerfafval, een pubquiz doen of één van de GPS challenges uitvoeren.

De overige eilanden

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1237 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10