Vlieland is een eiland met veel rust en ruimte, prima om een dag op door te brengen tijdens een zeiltocht langs de eilanden. Het is autoluw en daarom heerlijk  om ongestoord te fietsen en wandelen. Oost-Vlieland is het enige dorp en heeft een heel gezellige dorpstraat met vele boetiekjes en cafe's en restaurants met terassen.  – het oostelijke deel van het eiland is erg uitgestrekt en heeft een uitzonderlijke natuur : je waant je midden in de Shara. De Vliehors Expres brengt je er op een bijzondere manier naartoe. 

Op Vlieland kun je oesters plukken, de vuurtoren beklimmen, door de duinen struinen of bezoek eens museum Trompshuys. Het  museum is gehuisvest in het oudste nog staande pand van Oost-Vlieland. -Anno 1575=

Er zijn vele  outdoor activiteiten voor groepen mogelijk. Zo kan je; blokarten, kitesurfen, powerkiten, beach-volleybal spelen, boogschieten, suppen, mountainbiken of beach-golf spelen.
Voor minder inspannende activiteiten kan je een bezoek brengen aan bierbrouwerij, Fortuna Vlieland, of als groep Yoga doen in de duinen, een pubquiz of één van de GPS challenges uitvoeren.

De overige eilanden

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1622 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo