Terschelling is één van de populairste eilandbestemmingen van de Waddenzee. Het eiland staat bekend om de vuurtoren ‘Brandaris’ – de oudste vuurtoren van Nederland – en o.a. het festival Oerol dat sinds 1981 jaarlijks gehouden wordt.

De Zeevaartschool Willem Barentsz, genoemd naar de ontdekkingsreiziger die op het eiland geboren is, is gevestigd op het eiland. Onze schepen leggen aan in de haven van West-Terschelling, waar ook de Brandaris staat. In dit gezellige dorpje kunt u rondlopen en winkelen, maar ook fietsen huren waarmee u de rest van het eiland kunt verkennen, naar Midsland, Hoorn (Terschelling) of het meest oostelijke dorp Oosterend (Terschelling), met het natuurreservaat de Boschplaat – één van de meest waardevolle natuurgebieden van Nederland, waar 65 vogelsoorten broeden. De Boschplaat is tevens een Dark Sky Park. Het strand van Terschelling is het breedste strand van Europa.

Mocht u niet willen fietsen kunt u ook via de talloze wandelroutes direct het duingebied inlopen waar u uren kunt wandelen en van het afwisselende duinlandschap kunt genieten.

De overige eilanden

Wat Holland Sail voor u doet

De liefde voor het zeilen zit bij alle schippers en medewerkers van Holland Sail ingebakken. Dat willen we graag met u delen, zodat ook u die passie kunt ervaren.

De Holland Sail-schepen zijn traditionele zeilschepen en worden continu door de schippers onderhouden. Deze zeilschepen zijn dikwijls ouder dan 100 jaar. Met zo'n rijke geschiedenis voelt u de unieke identiteit van het schip tijdens uw zeilreis.

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 1551 ervaringen
  • Actief zeilen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren schippers
  • Klanten geven ons een 9.5 / 10
Holland Sail logo