Voorproefje meezeilen op de Fortuna

De Fortuna is een goed zeilend schip dat je aan boord veel leefruimte en comfort biedt.

De Fortuna is in 1913 van stapel gelopen met als oorspronkelijke functie zeilend vrachtschip. In 2005 is de Fortuna nieuw opgebouwd als stoere topzeilschoener met een indrukwekkend tuigage. Bekijk de verschillende filmpjes.

Segeln in Holland - Ostersegeln - Fortuna Harlingen - Sailingcharternord

Segeln in Holland und Deutschland - auf dem Ijsselmeer, der Nordsee oder Ostsee, z.B. als Klassenfahrt, Jugendreise, Betriebsausflug oder gemeinsam mit Freunden oder anderen Abenteuerwütigen Dieses Video entstand beim Ostersegeln 2011 www.sailingcharternord.de Musik: Dramaking - Everyone www.drama-king.com /www.myspace.com/dramakinghamburg Videoproduktion: Hauke Schulte-Güstenberg www.sovido.de - Produktvideos, Imagefilme, Unternehmensvideos

Geen zeilervaring nodig

Catering & slaapplaats aan boord

Geen reserveringskosten

Ervaren bemanning

Samen zeilenHolland Sail

De mooiste zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Wil je nieuwe mensen leren kennen, of gezellig met je kind(eren), partner, ouder, vriend of vriendin het IJsselmeer of de Waddenzee ontdekken? Sluit dan aan bij een van de meezeilreizen die Holland Sail bijna het hele jaar door organiseert. Boek je bed of hut aan boord van een van onze schepen en wordt volledig ontzorgt tijdens een zeilreis over de mooiste wateren van Nederland! Leer als je wil over zeilen, het schip en de natuur, help mee aan boord als je zin hebt,  of trek lekker helemaal je eigen plan en ontspan.  Een meezeilreis boek je al voor een weekendje maar langer kan natuurlijk ook!

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2182 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo

Veilig online betalen