Den Oever: De Poort naar het Wad en een historisch vissersdorp

Den Oever - Den Oever: De Poort naar het Wad en een historisch vissersdorp

Aan beide zijden van de imposante Afsluitdijk liggen de havens van Den Oever, een levendig tafereel van scheepvaartactiviteiten. Wandel langs de kades en geniet van het uitzicht op kleurrijke vissersschepen en garnaal kotters.

Hier voel je de energie van de zee en de bedrijvigheid van de vissers die hun vangst aan land brengen. Het is een unieke ervaring die je meeneemt naar het hart van de maritieme traditie.

Het eiland Wieringen: Een historische schat aan de kust

Het eiland Wieringen, gelegen aan de Nederlandse kust, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de vroege middeleeuwen. Dit betoverende eiland diende als werkbasis voor de bouw van de imposante Afsluitdijk. Ontdek de fascinerende verhalen van het eiland en laat je meeslepen door zijn speelse charme.

Wieringen een historische schat die blijft betoveren

Wieringen, met zijn Viking verleden en iconische vuurtoren, is een eiland dat een onuitwisbare indruk achterlaat. Laat je meenemen op een reis door de geschiedenis en ontdek de betovering van deze historische schat aan de kust. Wieringen wacht op je om zijn geheimen te onthullen en je te laten genieten van zijn tijdloze charme. Een bezoek aan Wieringen en Den Oever mag dan ook niet ontbreken tijdens een zeilvakantie op de Nederlandse wateren!

Ontdek meer historische havenstadjes, bekijk ons aanbod van traditionele zeilschepen te huur, controleer de beschikbaarheid van zeiltochten of neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft.

Boekingskantoor voor platbodemschepen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Wij verhuren onze traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

De vloot van Holland Sail bestaat uit een 30-tal traditionele zeilschepen zoals authentieke tjalken en imposante klippers. Holland Sail is in het voorjaar van 2009 van start gegaan met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen. Het kantoor van Holland Sail is gevestigd in Enkhuizen en ons motto luidt: eens gezeild, altijd zeeman!

Holland Sail is HISWA-lid
Zeker en vertrouwd uw zeilreis boeken

9,6
Klanttevredenheid 2182 ervaringen
  • Actieve zeiltochten
  • Tevreden klanten geven ons een 9,6/10
  • Weekendkorting voor kinderen tot 12 jaar
  • Zeilen met ervaren schippers
Holland Sail logo